ABOUT

 vanaf 2014 wordt Bvba YPERMAN&VANDEGHINSTE, ARPRO bvba

In 1992 richten Dirk Yperman, toen al reeds geruime tijd als architect aan de slag, en Filip Vandeghinste (destijds een beginnend architect) samen YPERMAN&VANDEGHINSTE Architecten Partners bvba op.

Inmiddels beschikken beide partners over ruime ontwerp-,bouw ervaring als ook de nodige expertise op vlak van bouwadministratie, regelgeving, en projectcoördinatie om uw bouwproject zonder al te veel kopzorgen tot een succesvol einde te brengen. Beide partners zijn als projectleiders binnen het bureau actief betrokken in het volledige bouwproces. Zij volgen ieder project van begin tot eind om zo de kwaliteit van het eind resultaat te garanderen.

In 2014 verandert het bureau  van naam, Yperman&Vandeghinste architecten partners bvba wordt ARPRO Vandeghinste bvba. Filip Vandeghinste neemt in de loop van 2014 de fakkel als senior medewerker over van zijn collega, om in samen werking met dochter Alana Vandeghinste  de toekomst van het bureau en uw bouwprojecten verder te zetten.

Als multidisciplinair architectenbureau zijn we op zeer uiteenlopende domeinen actief, zowel in publieke, als de private sector.  Door de samenwerking met experts of vlak van energie, duurzaamheid en constructie en technieken staan wij garant voor de kwaliteit van uw project hetzij, Inrichting, restauratie, renovatie, of nieuwbouw .

De dynamiek van het buro en de samenwerking tussen verschillende generaties zorgt er voor de we steeds aan de slag zijn met de modernste technieken,  zonder dat daarbij de kwaliteit van ons werk in het gedrang komt. Programma’s als Autodesk REVIT, 3Ds MAX, sketchbook, Autocad, in combinatie met Microsof Office  stellen ons instaat om uw project efficiënt en met een multidisciplinair  team  tot in detail in 3D te modelleren, analyseren en optimaliseren naar leefbaarheid, duurzaamheid, bouwkost enz.